fbpx

Transformeer je wervingsstrategie met Videomarketing

Is er een gebrek aan zichtbaarheid? Vind je organisatie het moeilijk om op te vallen in een overvolle markt, waardoor het bereiken van de juiste kandidaten een uitdaging wordt?

Is er beperkte betrokkenheid? Slagen traditionele wervingsmethoden er vaak niet in om de aandacht en betrokkenheid van potentiƫle kandidaten vast te houden gedurende het gehele wervingsproces?

Is er onvoldoende impact van vacatures? Kunnen standaardvacatures het unieke karakter van een organisatie niet voldoende overbrengen, waardoor het moeilijk is om potentiƫle kandidaten te overtuigen?

Oplossingen met Videomarketing

OP maat gemaakt

Met op maat gemaakte wervingsvideo's kunnen recruitmentorganisaties hun merkverhaal op een boeiende manier vertellen en zich onderscheiden van concurrenten. Dit kan in de vorm van testimonials of promotievideoā€™s op locatie.

Interactie

Daarnaast biedt videocontent een dynamische en interactieve manier om potentiƫle kandidaten te betrekken, waardoor de kans groter wordt dat ze solliciteren.

Show, don't tell

Door middel van wervingsvideo's kunnen organisaties hun bedrijfscultuur en werkomgeving op een authentieke manier presenteren, waardoor potentiƫle kandidaten een beter beeld krijgen van het bedrijf en gemotiveerd worden om te solliciteren.

Over After Image Media

After Image Media is een vooruitstrevende videomarketingbureau, gespecialiseerd in het creƫren van op maat gemaakte videomarketingoplossingen voor recruitmentorganisaties. After Image Media helpt bedrijven om hun wervingsinspanningen te versterken en hun merk te laten groeien met creatieve en effectieve videocampagnes.

Het TrAJECT

sTRATEGIEGESPREK

Het begint allemaal met een uitgebreid gesprek om je specifieke doelen en behoeften te begrijpen. Hierin gaan we ook bespreken wat we gaan maken, voor welke doelgroep en voor welke platformen.

Videoproductie

Hier gaat er gecreƫerd worden. Op maat gemaakte videocontent die jouw merkverhaal authentiek en overtuigend overbrengt.

Optimalisatie

Wanneer alle content live staat, worden de prestaties voortdurend gemonitord om ervoor te zorgen dat de videocontent effectief is en de doelstellingen behaald kunnen worden.

11 Ideeƫn voor video in Recruitment

Jouw succes begint hier!

Wil je jouw wervingsstrategie naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe videomarketing jouw recruitmentproces kan transformeren!

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw videomarketing vraagstukken te bespreken.

After Image Media legt graag herinneringen vast, geen cookies. Toch hebben we wat digitale \'cookies\' om je de beste ervaring te bieden. Accepteer ze en begin je visuele reis!  Meer info

11 IDEEƋN VOOR VIDEO IN RECRUITMENT ā€‹