fbpx

GEMEENTE TILBURG:
URBAN SPORTS​

Voor de gemeente Tilburg is er een korte documentaire gemaakt over het opknappen en openen van het skatepark bij Stappegoor. Het skatepark, dat een belangrijke ontmoetingsplek is geworden voor jongeren en skateliefhebbers, is het resultaat van de samenwerking tussen initiatiefnemer Niels Bazelmans van Niels on Wheels en de urban ambtenaar Bart van Velzen. Samen hebben zij met veel toewijding en passie het nieuwe park samengesteld, zodat mensen weer veilig kunnen skaten, rollen en sporten in hun eigen buurt.

Dit initiatief heeft niet alleen gezorgd voor een verbetering van de leefbaarheid in de buurt, maar heeft ook bijgedragen aan de bevordering van een gezonde en actieve levensstijl onder de lokale gemeenschap. Het skatepark biedt nu een veilige en uitdagende omgeving waar jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen, sociale contacten kunnen leggen en plezier kunnen hebben. Het is een plek geworden waar jong en oud samenkomen, waar vriendschappen worden gesmeed en waar de passie voor skaten wordt gedeeld.

Het opknappen en openen van het skatepark heeft dan ook een positieve impact gehad op de gemeenschap van Tilburg, en zal hopelijk nog vele generaties van skaters inspireren en verbinden.

After Image Media legt graag herinneringen vast, geen cookies. Toch hebben we wat digitale \'cookies\' om je de beste ervaring te bieden. Accepteer ze en begin je visuele reis!  Meer info