fbpx

CaSES

Ontdek inspirerende succesverhalen en leerzame cases van bedrijven die hun videomarketingstrategieën naar nieuwe hoogten hebben gebracht. Leer van hun ervaringen en ontdek hoe ook uw bedrijf kan profiteren van effectieve videomarketing.

Xu Noodleshop Tilburg

Deze promotievideo is speciaal gemaakt voor Xu Noodlebar, een populair restaurant gevestigd in Tilburg. Het doel van deze video is om de unieke sfeer van het restaurant over te brengen, evenals de heerlijke gerechten die op het menu staan. Bij het maken van de video hadden we het geluk om te kunnen filmen op een locatie die al prachtig was ingericht, waardoor alle foto’s van gasten er fantastisch uitzagen. 

True Blue taTTOO cONVENTION

True Blue Tattoo Convention is een geweldig evenement waar tattooliefhebbers samenkomen om te genieten van de creatieve wereld van tatoeages. After Image Media heeft een aftermovie gemaakt die de geweldige sfeer en vrolijkheid van het evenement perfect vastlegt. De video laat zien hoe getalenteerde tattooartiesten hun kunstwerken tot leven brengen en laat de kijkers nogmaals genieten van het geweldige event.

Docu Ateliers Tilburg x Studio Jahe

In het weekend van 20 en 21 januari bood het evenement ‘Buitenste binnen’ een inkijkje in het ambacht van houtsnijden. Studio Jahe, een designstudio uit Tilburg, heeft een omgevallen boom in Moerenburg gebruikt als materiaal voor nieuw houtwerk. Bij Allemans, gevestigd in een oude Vlaamse schuur in Moerenburg, vinden diverse maatschappelijke initiatieven onderdak. Voor deze video is een korte documentaire geschoten die het verhaal verteld.

Gemeente Tilburg: Urban Sports

Voor de gemeente Tilburg is er een korte documentaire gemaakt over het opknappen en openen van het skatepark bij Stappegoor. Het skatepark is een belangrijke ontmoetingsplek is geworden voor jongeren en skateliefhebbers.

The Crooks barbershop

Deze Content Session voor The Crooks Barbershop, gevestigd in Tilburg, vangt de unieke sfeer van de shop perfect. De video neemt de kijkers mee op een meeslepende reis door de authentieke barbershop-ervaring, waar vakmanschap en stijl naadloos samenkomen.

HORSE ORIGINALS

Tijdens de Content Session met Horse Originals hebben we op een zeer innovatieve en creatieve manier videomarketing toegepast. We hebben zorgvuldig en met veel aandacht alle producten uit hun uitgebreide assortiment in reële situaties gebruikt, zodat de kijkers een nog betere en diepere indruk kunnen krijgen van de kwaliteit en functionaliteit van de producten.

TIJD OM TE SPOTLIGHT TE PAKKEN!

NEEM VANDAAG CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

After Image Media legt graag herinneringen vast, geen cookies. Toch hebben we wat digitale \'cookies\' om je de beste ervaring te bieden. Accepteer ze en begin je visuele reis!  Meer info