fbpx

Videoproductie

Beelden die indruk maakt, van concept tot creatie.

Videoproductie is visueel jouw verhaal vertellen. Van het creatief ontwikkelen van een storyboard tot het monteren van de daadwerkelijke producten. Bijvoorbeeld een aftermovie, bedrijfsfilm of een event video. Beelden zijn onmisbaar voor bedrijven die hun verhaal goed over willen krijgen, dit is namelijk waar mensen tegenwoordig op aan gaan. Onze videoproducties zullen altijd transparant zijn en we nemen je mee in het hele proces.

De Kracht van Video

Video is een makkelijke en effectieve vorm om jouw verhaal over te brengen naar je doelgroep. Het legt sneller een connectie, maakt moeilijke concepten simpeler en bouwt aan je merk in je eigen stijl.

Onze videoproducties zijn een goede mix van techniek en creativiteit. We maken regelmatig gebruik van animaties en graphics om jouw verhaal aan te sterken. Daarnaast gebruiken we audio op je doelgroep nog langer vast te houden. Denk hierbij aan het gebruik van passende muziek maar ook soundeffects om de kijker echt onder te dompelen in je merk.

Online geeft video ook veel voordelen. Mensen zijn nu eenmaal veel online en de online platformen verschuiven steeds meer richting video. Onze blog staat vol met verschillende artikelen hierover. 

We hebben alle kennis en kunde in-house om jouw wildste en minder wilde ideeën te kunnen maken. Mis je die kennis zelf? Neem dan nu contact op

BRANDBOOST VIDEOMARKETING

Video kan ook heel eng zijn. Waar moet je beginnen? Wat gaan we maken? Hoe gaan we dit uberhaupt filmen?

Brandboost is ideaal voor bedrijven die met video aan de slag willen maar nog niet precies weten hoe en wat. In dit traject gaan we aan de slag met je merk, gaan we kijken waar jouw doelgroep op aangaat en wat het aan onder aan de streep gaat opleveren. 

Videomarketing is een wat langer proces. Je moet wat geduldiger zijn om de resultaten te zien. Maar de resultaten zullen er uiteindelijk echt wel zien. Kijk maar hoeveel video’s je zelf kijkt op een dag. 

Nieuwsgierig? Klik dan op de knop voor meer informatie of neem direct contact op

pACKAGES

Wij zijn er ook voor bedrijven die al een stapje verder zijn met hun content marketing en iets meer de regie in handen willen nemen. Je weet wat video je kan brengen maar je hebt alleen nog geen goede partij die de video’s goed en gericht neer kan zetten. Daarvoor hebben we een aantal packages die je per maand kunt afnemen. Ook hierbij, it’s a marathon, not a sprint! De resultaten zullen er echt wel komen.

Meer informatie over de packages? Klik dan op de button of neem direct contact op.

cUSTOM VIDEOPRODUCTIE

Natuurlijk heeft iedereen andere behoeftes en uitdagingen in het bedrijf. Daarom kan het zijn dat je specifieke video’s nodig hebt om jouw visie uit te dragen. Dat kan natuurlijk ook bij After Image Media. Hierin zit ongeveer hetzelfde proces. We gaan in gesprek wat je precies nodig hebt. Daarna gaan we creatief aan de slag met een script en storyboard om duidelijk te krijgen hoe de globale video uit komt te zien. Dan is het shooting time!

Benieuwd welke video’s we allemaal kunnen maken? Klik hieronder voor alle toepassingen.

Ons statement: Kwaliteit over kwantiteit

Hoogwaardige video’s leveren meer op dan een groot aantal, nietszeggende video’s. Dit kan misschien in de long run je merk zelfs schaden. Daarom zijn we altijd van mening, kwaliteit over kwantiteit. Hierin kunnen we video’s finetunen zodat deze precies aansluit bij je doelgroep. 

 

Impact van hoge productiekwaliteit

Hoogwaardige videoproducties hebben aantoonbaar meer impact op het publiek. Ze versterken de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van een merk en trekken de aandacht van kijkers. Investeringen in hoogwaardige videoproducties, getalenteerde professionals en zorgvuldige planning maken het mogelijk om je als merk te onderscheiden van de concurrentie.

 

Investering in professionele videoproductie

Het kan verleidelijk zijn om kosten te besparen, maar kwaliteit is een investering die zichzelf terugbetaalt. Professionele videoproducties bieden niet alleen een hogere productiewaarde, maar ook technische expertise en creativiteit.

 

Consistente kwaliteit is belangrijk

Consistente kwaliteit creëert vertrouwen en versterkt de merkidentiteit. Door te streven naar een consistente en hoogwaardige ervaring, kunnen merken een sterke band opbouwen met hun publiek en een blijvende impact maken in de digital world.

Tijd om te spotlight te pakken!

Neem vandaag contact op voor een vrijblijvende offerte

After Image Media legt graag herinneringen vast, geen cookies. Toch hebben we wat digitale \'cookies\' om je de beste ervaring te bieden. Accepteer ze en begin je visuele reis!  Meer info