fbpx

Videomarketing

Video’s die blijven hangen, merken die opvallen

Merken en bedrijven kunnen niet meer zonder een doordachte en strakke content marketing strategie, zeker niet in de moderne tijd. En video is een heel belangrijk onderdeel geworden. Misschien wel hét belangrijkste onderdeel om gericht en effectief je doelgroep te bereiken. Met visuele verhalen en emotionele impact bouwen merken een sterkere band op met hun publiek en blijven ze langer in gedachten. Of het nu gaat om reclames of bedrijfsvideo’s, videomarketing biedt eindeloze mogelijkheden op websites en sociale media.

Videomarketing als oplossing

  • Videomarketing tegenwoordig onmisbaar voor merken die effectief hun doelgroep willen bereiken.  Het vergroot merkbekendheid en stimuleert verkoop, waardoor het een onmisbaar onderdeel wordt van elke content marketingstrategie.

  • Videomarketing heeft het vermogen om leads te genereren. Boeiende videocontent trekt de aandacht en stimuleert actie, zoals het invullen van contactformulieren of de telefoon op te pakken.

  • Het regelmatig delen van waardevolle content bouwt een sterke band met het publiek, bouwt vertrouwen en creëert merkloyaliteit.

  • Videomarketing stimuleert direct de verkoop en genereert omzet. Overtuigende productdemo’s en testimonials kunnen potentiële klanten overtuigen om juist bij jouw te kopen.

  • Videomarketing biedt meetbare resultaten en ROI. Analytics tools helpen merken het succes van hun campagnes te volgen en inzicht te krijgen in engagement niveaus en conversies.

Creëren van boeiende videocontent

Het geheim van goede videomarketing zit in de kwaliteit en relevantie van de video’s. Merken zullen dus video’s moeten lanceren die de aandacht trekken, boeien en tot actie aanzetten. Goede verhalen vertellen is hierbij de drijfveer. Een meeslepend verhaal raakt de emoties en blijft veel langer hangen. Daarom is het ook belangrijk om te investeren in een goede videoproductie

BRandboost Videomarketing

Video kan ook heel eng zijn. Waar moet je beginnen? Wat gaan we maken? Hoe gaan we dit uberhaupt filmen?

Brandboost is ideaal voor bedrijven die met video aan de slag willen maar nog niet precies weten hoe en wat. In dit traject gaan we aan de slag met je merk, gaan we kijken waar jouw doelgroep op aangaat en wat het aan onder aan de streep gaat opleveren. 

Videomarketing is een wat langer proces. Je moet wat geduldiger zijn om de resultaten te zien. Maar de resultaten zullen er uiteindelijk echt wel zien. Kijk maar hoeveel video’s je zelf kijkt op een dag. 

Nieuwsgierig? Klik dan op de knop voor meer informatie of neem direct contact op

Packages

Wij zijn er ook voor bedrijven die al een stapje verder zijn met hun content marketing en iets meer de regie in handen willen nemen. Je weet wat video je kan brengen maar je hebt alleen nog geen goede partij die de video’s goed en gericht neer kan zetten. Daarvoor hebben we een aantal packages die je per maand kunt afnemen. Ook hierbij, it’s a marathon, not a sprint! De resultaten zullen er echt wel komen.

Meer informatie over de packages? Klik dan op de button of neem direct contact op.

Custom Videomarketing voor je merk

Het kan zijn dat er nog steeds niets is dat echt aansluit bij jou wensen. Of dat je nog niet helemaal weet of video nu bij jouw merk past.

Daarom willen we altijd in gesprek gaan over jouw behoeftes, wensen en ideeën om jouw merk te laten groeien met video. Want iedereen kan groeien met video, groot of klein. Video is beschikbaar voor iedereen.

Klik op de knop en neem contact op. We komen zo snel mogelijk terug op je vragen en plannen eventueel een gratis discoverycall in waarin alles besproken word hoe jouw merk kan groeien met video!

Tijd om te spotlight te pakken!

Neem vandaag contact op voor een vrijblijvende offerte

After Image Media legt graag herinneringen vast, geen cookies. Toch hebben we wat digitale \'cookies\' om je de beste ervaring te bieden. Accepteer ze en begin je visuele reis!  Meer info