fbpx

Training en Trajecten

Neem zelf de regie in jouw groei

BRANDBOOST: Videomarketing

Ontdek ons uitgebreide trainingsprogramma speciaal ontwikkeld om bedrijven alles te leren over videomarketing. We bieden je de kennis, strategieën en tools die je nodig hebt om videomarketing succesvol in te zetten binnen je marketingstrategie. Vergroot je merkbekendheid, betrek je publiek en verhoog je conversies. Klik hier en til je bedrijf naar een hoger niveau!

Training: Comfortabel voor de camera

In onze training om comfortabel voor de camera te worden, richten we ons op het ontwikkelen van je zelfvertrouwen en vaardigheden om effectief te communiceren voor een publiek. We bieden praktische technieken en oefeningen die je helpen de zenuwen te beheersen, je stem te versterken en je lichaamstaal te verbeteren. Of je nu nieuw bent voor de camera of je vaardigheden wilt verfijnen, onze training biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en bloeien als een zelfverzekerde en charismatische presentator.

Binnenkort meer!

Training: Video met je smartphone

Onze training over het maken van video’s met je smartphone is ontworpen om je de nodige vaardigheden en kennis te bieden om hoogwaardige videocontent te produceren met de camera die je altijd bij de hand heeft. Tijdens de training leren we je alles, van het kiezen van de juiste apparatuur en het begrijpen van belichtingstechnieken tot het bewerken van video’s met behulp van eenvoudige en gebruiksvriendelijke apps. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring heeft, onze training biedt praktische tips, trucs en hands-on oefeningen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, allemaal met de kracht van je smartphone.

Binnenkort meer!

 

Tijd om te spotlight te pakken!

Onze klantgerichte aanpak bij videomarketing omvat het begrijpen van jouw merkidentiteit, doelen en doelgroep. We leveren op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke behoeften, van promotievideo’s tot volledige campagnes.

Neem vandaag contact op voor een vrijblijvende offerte

After Image Media legt graag herinneringen vast, geen cookies. Toch hebben we wat digitale \'cookies\' om je de beste ervaring te bieden. Accepteer ze en begin je visuele reis!  Meer info