fbpx

Employer Branding: hoe kan video je helpen

Wat is employer branding eigenlijk?

Nou, dat gaat over hoe een bedrijf zichzelf laat zien aan anderen, vooral aan mensen die misschien willen komen werken. Het draait om laten zien hoe het is om er te werken, hoe tof de sfeer is en wat er allemaal gebeurt op een dag. Het is belangrijk dat het bedrijf een goede indruk maakt op zowel de mensen die er al werken als op mensen die misschien willen komen werken. Met employer branding laat je zien wat jouw bedrijf zo uniek en leuk maakt. Het is meer dan alleen vacatures plaatsen; het gaat erom te laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft.

Wat kun je nou eigenlijk met employer branding bereiken?

Nou, als je een sterke employer branding hebt, wordt het veel makkelijker om nieuwe mensen aan te trekken voor je bedrijf. Mensen willen namelijk graag bij je werken als jouw bedrijf bekendstaat als een top plek. En weet je wat? Dit bespaart je ook nog eens geld omdat je minder geld hoeft uit te geven aan het vinden van nieuwe medewerkers.

Welke leuke dingen kun je doen met video voor employer branding?

 

Oh, met video’s kun je echt helemaal los gaan! Je kunt op een super leuke en duidelijke manier laten zien hoe het is om bij je bedrijf te werken. Denk aan korte filmpjes waarin medewerkers vertellen over hun werk en waarom ze het zo tof vinden. Of een lekker kijkje achter de schermen met een rondleiding door het kantoor of beelden van een toffe teambuilding activiteit. En weet je wat het leuke is? Je kunt die video’s makkelijk delen op sociale media en zo veel mensen bereiken.

 

Employer branding wordt echt steeds crucialer voor ieder bedrijf. Met toffe video’s en slimme content marketing kun je laten zien waarom jouw bedrijf echt een topplek is om te werken. En weet je wat het mooie is? Dat trekt niet alleen nieuwe mensen aan, maar houdt ook je huidige team super gemotiveerd!

Meer informatie over videomarketing of videoproductie?

Meer insights

After Image Media legt graag herinneringen vast, geen cookies. Toch hebben we wat digitale \'cookies\' om je de beste ervaring te bieden. Accepteer ze en begin je visuele reis!  Meer info