fbpx

Meta Ad-free abonnement

De Nieuwe Ad-Vrije Ervaring Van META Op Facebook En Instagram

Zit jij ook met die ad-overload op Facebook en Insta? Dat snappen we heel goed! META, de big boss, komt nu met een oplossing voor dit ‘probleem’: een speciaal abonnement voor een ad-free ervaring. Maar is dat wat voor jou? Laten we even checken.

Why Reclamevrij?

Ken je dat? Scroll je lekker, knalt er weer zo’n ad voor die nieuwe kledinglijn in je gezicht. Lekker dan! Het nieuwe abonnement biedt een chill ad-vrij scrollmoment, zodat je zonder gedoe je feed kunt checken. META zegt dat ze de eisen van het Europese Hof respecteren. Privacy is belangrijk, dus ad-vrij is de way to go. Op zowel Facebook als Instagram chillen zonder irritante ads, dat klinkt toch goed?

Wat Zijn De Kosten?

Helaas is dat ad-vrije leventje niet gratis. Voor dit abonnement moet je maandelijks een bedrag betalen. Voor je computer is dat ongeveer €9,99 per maand, en voor je smartphone zo’n €12,99 per maand.

Is Het De Investering Waard?

Of dit abonnement de moeite waard is, hangt af van hoe jij tegenover advertenties staat. Als je die advertenties helemaal zat bent, kan dit abonnement best wel interessant zijn. Maar ja, advertenties bekijken is wel gratis, hè.

Wat Betekend Dit Voor Adverteerders?

Doordat steeds meer mensen kiezen voor een ad-vrij leven, wordt het steeds belangrijker om zelf een leuke fanbase op te bouwen. Blijf dus investeren in toffe berichten die mensen aanspreken. Een mix van betaalde advertenties en zelf fans aantrekken is de sleutel tot succes. Dit betekend dat je steeds meer je best om je organisch bereik zo hoog mogelijk te krijgen.

 

In een wereld vol ads is de optie om ze te skippen verleidelijk. Maar, eerlijk, het hangt af van hoeveel jij een ad-vrije ervaring waardeert. Denk erover na en beslis of dit nieuwe abonnement iets voor jou is.

Onze Mening

We denken dat het wel mee zal vallen hoeveel mensen het betaalde pakket gaan aanschaffen. De advertenties zijn, op dit moment, nog niet zo storend genoeg dat mensen ervoor willen betalen. Wel is het een boodschap naar de rest van het social media landschap. Mensen zijn onderhand wel klaar met advertenties. Een goede mix in je marketing is daarom belangrijk, advertenties voor de gratis gebruiker maar ook goede, organische content voor degene met een abbonement.

 

Video is een goede mogelijkheid om organisch een goede band op te bouwen met je doelgroep. Hier zijn wij in gespecialiseerd. Wil je weten wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Vul het contactformulier in of mail naar info@afterimagemedia.nl

Meer informatie over videomarketing of videoproductie?

Meer insights

After Image Media legt graag herinneringen vast, geen cookies. Toch hebben we wat digitale \'cookies\' om je de beste ervaring te bieden. Accepteer ze en begin je visuele reis!  Meer info